Scandinavian Design Market

Mitä me olemme?

Scandinavian Design Market on Pohjois-Suomen suurin designin myyntitapahtuma ja se on järjestetty vuodesta 2019 asti. Tapahtumassa on ollut mukana tuhansia asiakkaita ja kymmeniä brändejä.

Katso mitä me puuhaamme juuri nyt!

Uusimmat kuulumiset

@designmarketoulu

@designmarketoulu

Näin toimimme

Ajankohtaista

Suomalaista designia!

Scandinavian Design Market tuo yhteen Suomen ja koko pohjoisen Skandinavian kiinnostavimmat designbrändit erilaisten tapahtumien muodossa.

Tapahtumat kokoavat yhteen kymmeniä brändejä ympäri pohjolaa useamman kerran vuodessa. Tapahtumaa on järjestetty Oulussa vuodesta 2019 asti.

VIERAILIJALLE

TERVETULOA käymään!

Tätä tapahtumaa ei olisi olemassa ilman asiakkaita. Haluamme aina kehittää tapahtumaa paremmin palvelemaan juurikin asiakkaitamme. Eli jos sinulla on mielessä palautetta, brändiehdotuksia tai muita ideoita, laita meille viestiä niin voimme kehittyä.

Scandinavian Design Market JOULU

TULOSSA: 26.-27.11.2022 

Pohjois-Suomen kiinnostavin designtapahtuma järjestetään Oulun Tullisalissa (entinen Areena) 26.-27.11.2022, sopivasti joulun kynnyksellä!

Aikaisemmat tapahtumat ovat keränneet tuhansia designista kiinnostuneita kävijöitä. Toivomme mukaan ihanan joukon yrityksiä, joiden kanssa pääsemme tarjoamaan joululahjakeitaan oululaisille!

BRÄNDI, tule mukaan järjestämään upea designtapahtuma kanssamme! Haku tapahtumaan aukeaa pian! Jos et ole vielä postituslistallamme, laita meille viestiä designmarketoulu(at)gmail.com ja lisäämme teidät listalle.

Jotain mielessä?

Jätä meille viesti

Onko sinulla kysyttävää tulevista tapahtumista tai palautetta viimeisimmästä tapahtumasta? Tai jokin muu ehdotus, idea tai mielipide? Laita meille viestiä! Haluamme jatkuvasti kehittää toimintaamme palvelemaan aina vain paremmin asiakkaitamme.

a

IG

FB